Szereplők" Kívánom, hogy az életem rendbe jöjjön, de nem mehet minden egy csettintésre! Az élet nem ilyen, akadályokat állít amiket vagy legyőzöl vagy nem! Vágyom az igazi családomra! "


" Egy teljes családot akarok, mindig is a családom volt az első így most is! Azt akarom, hogy a húgom minden napomat kitöltse és pótoljuk az éveket. Akkor is, ha egész álló nap csak ölnénk egymást. Szeretem még akkor is, ha nem tudom ki is ő! "


" Megtörtént, most az elsődleges célunk összetartani a családot és nem szét hullni jobban! Igyekszünk megoldani a problémákat még, ha nehéz is, nem adhatjuk fel! Szeretnénk, ha igazi családjának tekintene minket! "


" Nem számít a kor, a szív abba szeret bele akibe csak akar. Nem számít, hogy az akár lehet a legjobb barátom is. Eddig is védtem, most még jobban! "


" Jót akarok neki, védem őt, mintha a testvérem lenne! Próbálom felnyitni a szemét, hogy a barátjánál van jobb ember is. Igyekszem a helyes útra vezényelni, de makacssága sokszor akadály! "


" Tudunk a titokról, őt részesítjük előnyben, mert megbízik bennünk így nem döfhetjük hátba, nem is akarjuk! Azt viszont megtehetjük, hogy segítünk amikor csak szükséges! "


" Tudom, hogyan viselkednek egymással még a társaságunkban is! Ajánlom nekik, hogy hamar nyissák ki szemeiket és vegyék észre azt ami nekünk már nyilvánvaló! "


" Soha nem tudhatod kiben találsz új barátot, akit húgod ként fogsz szeretni és törődni vele. Utált, még is közel tudtam kerülni hozzá, onnantól kezdve nem volt megállás! Mindent tudunk egymásról és ez így helyes! "


" Aranyos lány, erős, heves jellem, belül viszont teljesen darabokban hever. Szeme csillogása mindig elárulja mit is érez valójában, még ha nem is mondja ki! " 


" Kész rejtély, igyekszem megfejteni, de nagyon nehéz! Viselkedése mindig olyan furcsa, ránk nézve, mintha valami fontos dolgot hallgatna el! "


" Őrült! Ez az első szó, ami eszembe jut róla, amivel jellemezni tudnám. Mintha több személyisége lenne, ezzel védve az igazit. A mi feladatunk kideríteni melyik is az igazi énje! "


" Akarom magamnak, bármi áron magamhoz láncolom! Egy játékszernek tökéletes, a szüleim is elfogadják, hiszen mostohatestvérek vagyunk! "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése